Accountantscontrole

VanOoijen accountants heeft een AFM vergunning voor het verrichten van controles van jaarrekeningen. In relatie tot de omvang van ons kantoor hebben we – met circa 30 wettelijke controles van jaarrekeningen – een behoorlijke portefeuille aan opdrachten, met name binnen het familiebedrijf.  

Ook indien u niet verplicht bent tot controle van de jaarrekening, maar toch uw jaarrekening wilt laten controleren – de zogenaamde vrijwillige controle - kunnen wij u ook van dienst zijn. Ons kantoor verricht voor circa 15 cliënten controle van de jaarrekening op vrijwillige basis, waaronder een aantal (kleinere) stichtingen.

Wij spreken de taal van het MKB, pakken zaken praktisch aan, zonder concessies aan kwaliteit.  Wij schrijven pragmatische management letters met adviezen, vanuit het doel uw bedrijf beter te maken en verder te helpen.  Formaliteiten proberen wij zoveel mogelijk te beperken.

Door de omvang van ons kantoor krijgt u de persoonlijke aandacht en korte communicatielijnen die u zoekt. Ons kantoor kent een laag personeelsverloop, waardoor u steeds dezelfde mensen als aanspreekpunt heeft.

Omdat u wilt weten waar u aan toe bent. Deze prijzen moet u zien als een indicatie, het blijft altijd maatwerk op basis van omvang en specifiek karakter.