Digitale services English

Belastingaangifte

De belastingaangifte plicht is een forse administratieve last. Zonder specialistische fiscale kennis bestaat een reële kans dat u te veel belasting betaalt. Uiteraard wilt u dit voorkomen, zonder daarbij risico te lopen dat achteraf blijkt dat u te weinig heeft afgedragen aan de fiscus, met naheffingen als gevolg en misschien zelfs boetes. VanOoijen helpt u graag met uw belastingaangifte. Wij hebben jarenlange ervaring met het verzorgen belastingaangiften van ondernemers en particulieren.
  • Professionals met jarenlange ervaring met alle soorten belastingaangiften
  • Transparante relatie met de fiscus resulteert in beperking van fiscale risico’s
  • Uw belastingaangiften worden altijd door een ervaren fiscaal partner gecontroleerd op eventuele risico's of besparingsmogelijkheden
Richtprijzen
De startprijs voor een aangifte inkomstenbelasting voor een echtpaar in loondienst (geen dga's) met een eigen woning en enig vermogen is € 350 ex. btw. Bij bijzondere situaties in een jaar (aankoop / verkoop woning / scheiding), loopt dat op tot maximaal € 1.000 ex btw. Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen. 
 

Uw belastingaangifte in goede handen

Afgezien van het aanleveren van de benodigde stukken, nemen wij het hele belastingaangifte traject voor onze rekening zodat u er geen omkijken naar heeft. Wij leggen duidelijk aan u uit  waar de aandachtspunten liggen en hoe onze adviezen op te volgen. Uit ervaring weten we dat klanten deze proactieve insteek zeer op prijs stellen.