Digitale services English

Belastingaangifte advocaten, artsen, piloten en andere professionals

De belastingaangifteplicht is niet alleen een forse administratieve last, zonder specialistische fiscale kennis betaalt u al snel teveel belasting. Uiteraard wilt u dit als professional voorkomen, zonder daarbij risico te lopen dat achteraf blijkt dat u te weinig hebt afgedragen aan de fiscus. Met als gevolg naheffingen en misschien zelfs boetes. VanOoijen helpt u hier graag bij.

  • Onze aangifteprofessionals hebben jarenlange ervaring met de problematiek van onder meer advocaten, artsen en piloten.
  • Transparante relatie met de fiscus resulteert in beperking van fiscale risico’s (horizontaal toezicht)
  • Onze fiscalisten en accountants werken nauw in teams met elkaar samen; uw situatie wordt vanuit een geïntegreerde fiscaal-financiële invalshoek bekeken om de maximale fiscale besparing voor u te realiseren.
  • Uw aangiften worden altijd door een ervaren fiscaal partner gecontroleerd op additionele besparingsmogelijkheden
  • VanOoijen Digitale Services: Snelle en voordelige communicatie

Volledige ontzorging belastingaangifte advocaten, artsen, piloten en andere vrije beroepers

Afgezien van het aanleveren van de benodigde stukken, nemen wij het hele belastingaangiftetraject voor onze rekening, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Wij leggen duidelijk uit hoe uw belastingaangiften zijn opgebouwd en waar de aandachtspunten liggen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat er een helder beeld ontstaat van uw fiscale en financiële situatie , zodat u betere beslissingen kunt nemen. Uit ervaring weten we dat klanten deze insteek zeer op prijs stellen.