Digitale services English

Blog

VanOoijen en digitalisering

VanOoijen en digitalisering

13-11-2017

Bij onze dienstverlening zijn wij in hoge mate gedigitaliseerd. Wij maken gebruik van een elektronische portal, de VanOoijen Digitale Services.

Belastingplan 2018

Belastingplan 2018

22-09-2017

Op dinsdag 19 september heeft het demissionair kabinet haar Rijksbegroting 2018 bekendgemaakt. Omdat er nog geen regeerakkoord is zijn er geen grote wijzigingen op komst. Toch kunnen er voor u (en uw onderneming) zaken veranderen. De belangrijkste punten zetten wij hieronder uiteen.

Procedure afdrachtsvermindering onderwijs WVA

Procedure afdrachtsvermindering onderwijs WVA

25-09-2017

Bent u in het vizier van de belastingdienst voor geclaimde afdrachtsvermindering onderwijs (ook wel WVA ) omdat volgens de fiscus geen beroepspraktijkvorming is gevolgd? Dan is er goed nieuws te melden.

De waarde van EBITDA

De waarde van EBITDA

18-07-2017

EBITDA staat voor Earnings Before Interest Taxes Depreciation and Amortisation. Het kan worden gezien als een ‘bruto kasstroom’ die door de onderneming kan worden aangewend binnen het bedrijf. Vaak worden waarderingen van bedrijven gebaseerd op een ‘multiple’ van EBITDA, als vuistregel en vanwege eenvoud. Het zegt echter niets over de daadwerkelijke kasstroom van een onderneming, de Free Cash Flow welke aan de vermogensverschaffers toe komt.