Digitale services English

VanOoijen Digitale Services

Vanaf het boekjaar 2016 is het digitaal deponeren in SBR verplicht voor kleine rechtspersonen en is op papier aanleveren niet meer mogelijk. Voor het digitaal deponeren kunt u gebruik maken van onze internet portal VanOoijen Digitale Services. De Digitale Service kan daarnaast ook worden gebruikt voor het eenvoudig indienen van uw belastingaangiften en het veilig uitwisselen van gegevens. Indien u gebruik wilt maken van onze Digitale Service neemt u dan contact op met uw contactpersoon of ons secretariaat. VanOoijen Digitale Services biedt u ondermeer de volgende mogelijkheden:
 
  • Het online goedkeuren van uw aangiftes;
  • Realtime inzicht in de voortgang van uw aangiftes;
  • Het online verzenden van uw aangiftes naar de fiscus;
  • Het online deponeren van publicatiestukken bij de Kamer van Koophandel;
  • Het online indienen van kredietrapportages;
  • Het online met ons op een veilige en snelle manier uitwisselen van bestanden.
De door ons verzorgde aangifte wordt in de portal geplaatst waarna u deze elektronisch via het internet kunt autoriseren. Na uw goedkeuring gaat de aangifte direct naar de Belastingdienst.
 
Inloggen bij VanOoijen Digitale Services kan hier!
 
Indien al gebruik maakt van onze Digitale Service willen wij u erop wijzen dat vanaf 19 september 2017 de vormgeving van ons digitale portal ingrijpend is gewijzigd waarmee de gebruikersvriendelijkheid enorm is toegenomen. Daarbij is het mogelijk gemaakt om naast het digitale certificaat ook te kunnen inloggen met SMS authenticatie, OTP authenticatie of E-herkenning. Deze methoden zijn gemakkelijker in gebruik en geven het voordeel dat u niet langer gebonden bent aan de computer waarop het certificaat is geïnstalleerd.  
 
Wij horen het graag als u ook van deze nieuwe inlogmethode gebruik wilt maken. Voor de gewijzigde vormgeving van onze digitale portal verwijzen wij graag naar de klanthandleiding. De klanthandleiding is hier te raadplegen.
 
VanOoijen App                                                                                                                                     .

Sinds kort kunt u ook met de VanOoijen App inloggen op onze Digitale Portal, de app kunt u gebruiken met een Android (versie 2.2+) of IPhone (IOS 6+) toestel. Aan de app zijn geen (jaarlijkse) kosten verbonden! Klik hier voor de Andoid app en klik hier voor de Iphone app.
 
Inloggen bij de VanOoijen App kunt u eveneens doen middels SMS authenticatie, OTP authenticatie of E-herkenning.

Indien u gebruik wil maken van de VanOoijen Digitale Services of de VanOoijen app neem dan contact met ons op.