Digitale services english

VanOoijen Digitale Services

Wij bieden onze klanten een eenvoudige en veilige manier om elektronisch gegevens met ons uit te wisselen. Voorbeelden hiervan zijn het goedkeuren van uw aangiftes en publicatiestukken waarna deze automatisch worden doorgestuurd naar de Belastingdienst respectievelijk Kamer van Koophandel. Dit gebeurt via onze internet portal VanOoijen Digitale Services.
 
VanOoijen Digitale Services biedt u ondermeer de volgende mogelijkheden: 
  • Het online goedkeuren van uw aangiftes;
  • Realtime inzicht in de voortgang van uw aangiftes;
  • Het online verzenden van uw aangiftes naar de fiscus;
  • Het online deponeren van publicatiestukken bij de Kamer van Koophandel;
  • Het online indienen van kredietrapportages;
  • Het online met ons op een veilige en snelle manier uitwisselen van bestanden.
 
De door ons verzorgde aangifte wordt in de portal geplaatst waarna u deze elektronisch via het internet kunt autoriseren. Na uw goedkeuring gaat de aangifte direct naar de Belastingdienst. Het is dan niet langer nodig om eerst een hardcopy exemplaar te ondertekenen en aan ons te retourneren, dit scheelt u dus een hoop tijd Ditzelfde geldt uiteraard voor de verzending van publicatiestukken en kredietrapportages.
 
Inloggen gebeurt door middel van een Digitaal certificaat of E-herkenning. Waneer u bij onze leverancier van de portal een E-herkenningsmiddel afneemt kunt u hiermee ook gebruik maken van onze hierna behandelde "VanOoijen App".
 
VanOoijen App
 
Sinds kort kunt u ook met de VanOoijen App inloggen op onze Digitale Portal, de app kunt u gebruiken met een Android (versie 2.2+) of IPhone (IOS 6+) toestel. Aan de app zijn geen (jaarlijkse) kosten verbonden! Klik hier voor de Andoid app en klik hier voor de Iphone app.
 
Om gebruik te kunnen maken van deze app dient u bij de leverancier van onze portal een niveau 2+ E-herkenningsmiddel af te nemen (€ 25,- per jaar). Klik hier om E-herkenning direct te bestellen. 
 
E-herkenning is de vervanger van Digi-D. In 2015 kunt u digitaal zakendoen met alle Nederlandse overheidsinstellingen met behulp van E-herkenning. Voor meer informatie over E-herkenning verwijzen we u naar www.eherkenning.nl, dit is een door het Ministerie van Economische Zaken opgestelde website. 

Indien u gebruik wil maken van de VanOoijen Digitale Services of de VanOoijen app neem dan contact met ons op.