Fiscaal advies bij erf- & schenkbelasting

Hoe zorgt u ervoor dat uw kinderen zoveel mogelijk van uw schenkingen of nalatenschap profiteren en niet de fiscus? Misschien wilt u wel een schenking doen aan een goed doel of zelf een goed doel in de vorm van een stichting oprichten. Of u heeft een familiebedrijf waarvan de opvolging op termijn geregeld moet worden. Om al deze doelen te bereiken is het noodzakelijk om bij leven al een aantal maatregelen te nemen, waarvan een schenkingsplan vaak deel van zal uitmaken.

Misschien bent u momenteel bezig met een (familie) hypotheek zodat uw kinderen een nieuwe woning kunnen kopen. Ook daar kan een van onze belastingadviseurs u bij helpen om dit zo fiscaal vriendelijk en op de juiste manier te doen.

VanOoijen Belastingadviseurs helpt vermogende particulieren en ondernemers al sinds 1996 met een persoonlijk advies op maat voor estate planning en vermogensoverdracht.

  • Onze fiscale professionals hebben jarenlange ervaring met estate planning. Vermogensoverdracht speelt bij een groot aantal klanten een belangrijke rol;
  • VanOoijen werkt op gebied van estate planning veel samen met andere specialisten (zoals juristen en notarissen). Als u andere specialisten nodig heeft kunnen wij u met gedegen partijen in contact brengen;
  • Heldere prijsafspraken zodat u niet achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan.

Bent u momenteel bezig met vermogensoverdracht naar uw nakomelingen of estate planning? Neem dan contact op met VanOoijen Belastingadviseurs in Haarlem.

Voor een adviesgesprek geldt een basistarief van € 250 (exclusief BTW). Voor uitgebreider advies geldt een uurtarief van € 110 tot € 235 (exclusief BTW).