VanOoijen fiscale dienstverlening voor particulieren

Uw vermogen geeft u veel vrijheid en rust, maar brengt ook bijzondere verantwoordelijkheden met zich mee. Zeker wanneer u met belastingtechnisch complexe zaken te maken heeft, zoals een, aankoop van een nieuwe woning, een (internationale) schenking, overlijden, aan- of verkoop van onroerend goed, resultaat uit overige werkzaamheden of vertrek naar het buitenland, is het raadzaam om uw belastingaangifte bij een deskundige partij onder te brengen.

Misschien gaat u geëmigreerd of geïmmigreerd of bent u van plan dit binnenkort te doen? Dan zult u (uiteindelijk) belastingaangifte moeten doen in de vorm van een zogeheten M-biljet. U zult in deze situatie een papieren aangifte ontvangen, welke zeer uitgebreid en complex kan zijn.

Of heeft u een vermogen en bent u opzoek fiscaal advies op het gebied van tax planning en box 3? Wij kijken samen naar uw situatie en helpen u een Besloten Vennootschap of Fonds voor gemene rekening op te zetten wanneer dit voor u voordelig is.

VanOoijen is u graag van dienst en biedt u:

  • Jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie met particuliere en zakelijke belastingaangiften;
  • Maximale belastingbesparing: deskundige fiscalisten benutten alle wettelijke besparingsmogelijkheden voor u;
  • Wij kunnen voor u inzichtelijk maken hoeveel belasting u in verschillende scenario’s verschuldigd bent, hoe u belasting kunt besparen en uw vermogen fiscaal zo vriendelijk mogelijk naar uw kinderen kunt overhevelen;
  • Geen omkijken meer naar uw belastingaangifte: u levert de stukken aan, wij verzorgen de rest en onderhouden waar nodig contact met de belastingdienst.

Wilt u er zeker van zijn dat u geen belasting laat liggen, maar wel de juiste belasting aangifte doet en premies afdraagt. Neem dan contact op met een van onze Belastingadviseurs.

Voor het opstellen en indienen van een aangifte inkomstenbelasting voor particulieren (eventueel met fiscaal partner) hanteren wij een tarief vanaf € 350 (exclusief BTW).

Voor een belastingadvies consult hanteren wij een basistarief van € 300 (exclusief BTW). Voor uitgebreidere adviezen, geldt een uurtarief vanaf € 110 tot € 235 (exclusief BTW).