Digitale services English

Contact

(023) 544 03 83
Toon contactformulier F
Bedankt voor het delen van uw gegevens. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

KZOD

D
E

VanOoijen uitgelicht

VanOoijen is met ongeveer 25 specialisten in accountancy en belastingadvies al sinds 1996 een toonaangevend belastingadvies- en accountantskantoor in Haarlem en omstreken. 

Daarom kiezen ondernemers voor VanOoijen

  • Topkwaliteit en persoonlijke aandacht voor een betaalbare prijs: onze adviseurs komen veelal van grotere advieskantoren waar ze het vak hebben geleerd. Alleen krijgt u die kwaliteit van de dienstverlening en ervaring bij VanOoijen in een vriendelijk, persoonlijk jasje met aandacht en waardering voor u als klant. Voor ons zijn klanten geen nummertjes, iedere klant kennen wij persoonlijk. Lees hier meer over onze filosofie.
  • Heldere afspraken: u wilt op financieel gebied weten waar u aan toe bent. VanOoijen maakt vooraf met u duidelijke afspraken over de dienstverlening en een schatting van de kosten. Onze declaraties zijn zo transparant als u ze hebben wilt en zijn altijd een afspiegeling van de gemaakte afspraken. Dus geen vervelende verrassingen achteraf.
  • Soliditeit en continuïteit dienstverlening: VanOoijen kent een laag personeelsverloop, u als klant heeft daardoor te maken met een vast team dat uw situatie door en door kent. Ook ons klantenbestand is overigens erg stabiel: vaak zijn klanten al sinds onze oprichting aan ons verbonden.
  • Uitstekende reputatie: onze zorgvuldig opgebouwde relatie heeft diverse voordelen voor u. Zo kunnen wij in het kader van het zogeheten horizontaal toezicht zaken snel met de fiscus afstemmen omdat er vertrouwen is dat een deskundige VanOoijen adviseur naar de betreffende casus heeft gekeken.