Digitale services English

Contact

(023) 544 03 83
Toon contactformulier F
Bedankt voor het delen van uw gegevens. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

KZOD

D
E

De filosofie van VanOoijen

Wij geloven dat vakmanschap moet samengaan met aandacht voor de mens, zij het een klant, collega of een partnerorganisatie waarmee we samenwerken.


Aandacht voor de mens
Bij VanOoijen werken we met een leuke club professionele mensen voor particulieren en klanten in het MKB. Daarbij staat voor ons naast professionaliteit de aandacht voor de mens voorop. 

Concreet bedoelen we met aandacht niet een klant in het ongewisse laten, maar een mailtje sturen om te laten weten dat we zijn of haar bericht hebben gezien en dat we er snel op terugkomen. Aandacht voor de mens is ook de persoon achter het bedrijf zien, meeleven en meedenken met de persoonlijke situatie die ook altijd het zakelijke beïnvloedt. Maar aandacht is ook flexibel zijn bij persoonlijke omstandigheden van de mensen die bij ons werken, hen de ruimte geven om zich professioneel en persoonlijk te ontwikkelen, met een gezonde privé-werk balans.

Bij dit alles handelen we altijd vanuit een sterk gevoel van integriteit. Niet alleen uit het oogpunt van wat volgens onze beroepsregels hoort, maar ook wat uit een menselijk oogpunt juist is voor de mensen om ons heen.

Meehelpen aan goede initiatieven
Vanuit onze filosofie sponsoren we en helpen we ook mee aan een aantal initiatieven.

  • Present Your Startup en Ready2scale: (startende) ondernemers worden geholpen bij het  realiseren van hun ondernemingsdroom
  • Qredits: Kleinschalige ondernemers helpen bij het opstartem van hun onderneming en het verkrijgen van krediet voor hun ondernemingsplan
  • KZOD: Beeldende kunstenaars uit Haarlem krijgen een kans om hun werk te profileren op ons kantoor