Digitale services English

Contact

(023) 544 03 83
Toon contactformulier F
Bedankt voor het delen van uw gegevens. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

KZOD

D
E

VanOoijen Accountants in Haarlem: deskundige accountants met een WTA-vergunning

Het controleren van jaarrekening mag daarom ook niet door iedere accountant worden gedaan. De accountant (registeraccountant of accountant administratieconsulent) moet zijn aangesloten bij Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants en het kantoor moet, voor het uitvoeren van wettelijke controleopdrachten, beschikken over een WTA-vergunning. Deze vergunning vindt zijn basis in de Wet Toezicht Accountantsorganisaties en wordt verleend door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Uitsluitend kantoren welke blijvend kunnen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen zoals verankerd in de WTA krijgen deze vergunning. Wij zijn dan ook trots op onze WTA vergunning. Enkele voordelen van ons kantoor voor u:
  • Ons kantoor heeft veel wettelijke controleopdrachten en heeft een grote expertise in het uitvoeren van deze opdrachten.
  • Dienstverlening op maat: wij beseffen dat een goede kwaliteit niet uitsluitend het resultaat is van het correct toepassen van de regels. De kwaliteitsbeleving van onze cliënten is doorslaggevend. Onze controleaanpak houdt dan ook rekening met uw specifieke wensen zonder afbreuk te doen aan het wettelijk kader.