Digitale services English
 ASSISTENT ACCOUNTANT VOOR ONZE SAMENSTELPRAKTIJK (ca. 32 uur per week)
 
ONZE ORGANISATIE
 
Voel jij je thuis in een enthousiaste en gedreven werkomgeving? Zoek je een organisatie die professionaliteit en persoonlijke aandacht combineert? Waar parttime werken meer regel dan uitzondering is? Ook voor het management... Werk je graag voor interessante klanten in de meest uiteenlopende branches? Wil je geen nummer zijn of elke dag in de file te staan? Kies dan voor jezelf en kies voor VanOoijen!
 
Waarom wij?
VanOoijen is een Haarlems belastingadvies- en accountantskantoor waar ruim 25 mensen werken. Wij zijn een krachtig en kwalitatief hoogstaand bedrijf. Wij vinden plezier in het werk de basis voor een optimale dienstverlening aan onze cliënten. Een gezonde balans tussen werk en privé en een collegiale sfeer op kantoor zijn belangrijk en wij werken er actief aan om dit te behouden.
 
Kantoor: VanOoijen Accountants N.V.
Plaats: Haarlem
Contact: Jeroen Vijn of Paul van der Aar
 
DE FUNCTIE
 
Voor onze samenstelpraktijk zijn wij op zoek naar een assistent accountant met ervaring. Je werkzaamheden zullen bestaan uit:
 
  • Het zelfstandig samenstellen van enkelvoudige en geconsolideerde jaarrekeningen;
  • Het onderhouden van contacten met cliënten betreffende de uitvoering van werkzaamheden;
  • Het verzorgen van financiële administraties voor cliënten;
  • Het verzorgen van aangiften omzetbelasting;
 
De nadruk in de functie zal liggen op het samenstellen van jaarrekeningen.
 
Wij hechten veel waarde aan een goede begeleiding van onze mensen. Bij de uitvoering van je werkzaamheden zul je dan ook steeds worden begeleid door een ervaren medewerker van ons kantoor.
 
Voor deze functie zoeken wij iemand met een middelbare opleiding en voldoende ervaring om zelfstandig jaarrekeningen samen te stellen (inclusief consolidaties) met behulp van een rapportgenerator, alsmede het verzorgen van administraties. Ervaring in het gebruik van UNIT4 software (accounting, audition, UFDS) is een pré.
 
Wij verwachten dat je nauwkeurig kunt werken, de vaktechnische ontwikkelingen bijhoudt, een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid hebt, cliëntgericht bent en goed kunt samenwerken.
 
VanOoijen Accountants biedt bovenal een fijne werkomgeving met voldoende mogelijkheden je als professional verder te kunnen ontwikkelen. Daarbij staan wij voor een goede balans tussen werk en privé en geloven niet in een overwerkcultuur. Part time werken is bij ons heel goed mogelijk. Wij hechten veel aan onze collegiale werksfeer waarbij samenwerking en plezier in het werken voorop staan en in onze overtuiging bijdraagt aan een kwalitatief goede dienstverlening.
Uiteraard beschikken we over uitstekende arbeidsvoorwaarden, conform wat je mag verwachten van een kantoor dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.