Digitale services English
JUNIOR ASSISTENT VOOR ONZE SAMENSTELPRAKTIJK (24 uur per week)
 
DE FUNCTIE
 
Voor onze samenstelpraktijk zijn wij op zoek naar een junior assistent. Je werkzaamheden zullen bestaan uit:
  • Het inrichten en verzorgen van financiële administraties van cliënten;
  • Het verzorgen van aangiften omzetbelasting;
  • Het op ad hoc basis ondersteunen van cliënten op de financiële administratie bij piekbelastingen, ziekte of afwezigheid;
  • Het samenstellen van (eenvoudige) jaarrekeningen;
  • Het onderhouden van contacten met cliënten betreffende de uitvoering van werkzaamheden;
 
De nadruk in de functie zal liggen op het verzorgen van administraties en aangiften omzetbelasting, doch het samenstellen van jaarrekeningen is ook onderdeel van de functie. Het soort administraties varieert van eenmanszaken tot en met bij wat grotere cliënten het op locatie verzorgen van de gehele administratie.
 
Wij hechten veel waarde aan een goede begeleiding van onze mensen. Bij de uitvoering van je werkzaamheden zul je dan ook steeds worden begeleid door een ervaren medewerker van ons kantoor.
 
Voor deze functie zoeken wij iemand met een MBO+ opleiding en voldoende  ervaring om zelfstandig administraties te voeren. Ervaring met het samenstellen van jaarrekeningen en het gebruik van UNIT4 software (accounting, audition, UFDS) is een pré.
 
Wij verwachten dat je nauwkeurig kunt werken, de vaktechnische ontwikkelingen bijhoudt, leergierig bent, een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid hebt, cliëntgericht bent en goed kunt samenwerken.
 
Stuur je reactie naar Jeroen Vijn of Paul van der Aar.
 
VanOoijen Accountants biedt je een krachtig en dynamisch bedrijf. Wij hebben respect voor elkaar en onze cliënten. Je krijgt veel ruimte om je te ontwikkelen in de door jou gewenste richting. Hierbij zullen wij je volop ondersteunen. Wij vinden plezier in het werk de basis voor een optimale dienstverlening aan onze cliënten. Een gezonde balans tussen werk en privé en een collegiale sfeer op kantoor zijn belangrijk en wij werken er actief aan om dit te behouden. Uiteraard beschikken we over uitstekende arbeidsvoorwaarden, conform wat je mag verwachten van een kantoor dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.