VanOoijen Belastingadviseurs in Haarlem

Als u op zoek bent naar persoonlijke en kwalitatief uitstekende fiscale dienstverlening in de omgeving van Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal en Zandvoort, dan heten wij u graag welkom.

Sinds 1996 verzorgen wij een breed scala aan fiscale diensten voor particulieren, ondernemers en bedrijven in de regio. U kunt bij ons terecht voor het verzorgen van belastingaangiften en belastingadviezen op-maat van academisch opgeleide en ervaren belastingadviseurs. 

Onze adviseurs hebben veel ervaring met de voor u belangrijke financiële en fiscale vraagstukken, zoals Inkomstenbelasting, Loonbelasting, Vennootschapsbelasting, Dividendbelasting, Erfbelasting en Schenkbelastingen. Wanneer u even het spoor bijster bent maken wij voor u inzichtelijke berekening hoeveel belasting u verschuldigd bent en hoe de belasting is opgebouwd.

 

Waarom een VanOoijen belastingadviseur?

In onze advisering gaan we tevens in op de fiscale mogelijkheden met betrekking tot het aflossen van de eigenwoning lening en familieomstandigheden zoals geboorte, trouwen en overlijden.

  • Ongeacht uw situatie kan VanOoijen u adviseren op fiscaal gebied. Of dit nu gaat over het aflossen van de Eigenwoninglening, het verzorgen van een aangifte in verband met overlijden of het starten van een onderneming. VanOoijen Belastingadviseurs staat voor u klaar.
  • Financiële en fiscale dienstverlening onder één dak: onze fiscalisten beschikken naast eigen vakkennis tevens over een brede financiële achtergrond. Uw vermogen wordt zowel fiscaal als financieel bezien.
  • VanOoijen heeft een transparante relatie door middel van horizontaal toezicht met belastingdienst waardoor wij samen met onze cliënten onnodige geschillen sneller kunnen voorkomen.
  • Eén aanspreekpunt voor al uw belastingzaken: onze fiscalisten hebben allen een brede fiscale kennis met daarnaast één of twee specialismen. U krijgt bij ons uw eigen fiscaal adviseur waardoor de lijnen kort blijven en u snel weet waar u aan toe bent.
  • Bij zeer specifieke vraagstukken werken wij samen met verschillende partners zoals Schut & Bruggink Estate Planners, Felixx voor payroll opdrachten en Less Grey voor BTW vraagstukken. Hiermee kunnen wij naast Accountancy en Fiscaliteit het hele spectrum voor u overzien en zo een optimaal fiscaal resultaat voor u behalen.
  • Duidelijke prijsafspraken vooraf: Wij maken vooraf prijsafspraken met u, waardoor u bij ons weet waar u aan toe bent.

Onze insteek is dat u geen ellenlange rapporten krijgt, waar u weken op hebt moeten wachten en die bovendien een kapitaal kosten, maar een snel en praktisch direct te gebruiken advies in heldere taal waarbij is stil gestaan bij uw situatie en wensen zodat u weet waar u aan toe bent.

 

Belastingaangiftes

Voor een aangifte inkomstenbelasting met fiscaalpartner hanteren wij een tarief vanaf € 350 (exclusief BTW). Dit tarief is afhankelijk van uw fiscale situatie. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe woning gekocht en heeft u niet de volledige overwaarde aangewend voor de financiering van deze woning of bent u gemigreerd dan hanteren wij een tarief vanaf € 500 (exclusief BTW).

Voor de aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers met een eenmanszaak of samenwerkingsverband hanteren wij een tarief vanaf € 500 tot € 1.000 (exclusief BTW).

Voor de aangifte vennootschapsbelasting of schenk- & erfbelasting hanteren wij een tarief vanaf € 350 (exclusief BTW).

 

Fiscaaladvies

Wij nodigen u graag uit voor een fiscaaladvies gesprek bij ons op kantoor. Voor een adviesgesprek reken wij een vast basistarief van € 300 (exclusief BTW). In het fiscaal adviesgesprek bespreken wij uw fiscale situatie en beantwoorden wij uw vragen. Na het adviesgesprek kunt u zelf bepalen of u aanvullende ondersteuning nodig heeft.

Voor uitgebreidere fiscale vraagstukken hanteren wij een uurtarief vanaf € 120 tot € 245 (exclusief BTW).