Van Ooijen is aangesloten bij de volgende organisaties:

De Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) is de beroepsvereniging van universitair opgeleide belastingadviseurs in Nederland. De NOB bestaat al sinds 1954 en behartigt de gemeenschappelijke belangen van de leden en bevordert een kwalitatief hoogwaardige beroepsuitoefening. 

 

SRA is een netwerkorganisatie van 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland. Met praktische en strategische ondersteuning versterkt SRA de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren. Door de bundeling van kennis en ervaring kunnen SRA-kantoren ondernemers optimaal helpen en adviseren.

 

Een van de partners, Adriaan Daniels, is bestuurslid van INAA Group. INAA Group streeft ernaar om haar klanten een ongeëvenaard niveau van professionele service te bieden op het gebied van accountancy, belastingen en aanverwante diensten op wereldwijde basis. Om dit te bereiken werken de leden nauw samen om kennis en werkwijzen uit te wisselen en elkaar te assisteren voor internationale vraagstukken in 55 landen kunt u via VanOoijen snel terecht voor uw internationale vragen.

 

Een Register Valuator is dé specialist als het gaat om een heldere waardebepaling. In geval van een bedrijfsovername, toetreding tot een bedrijf en waardering ten behoeve van de fiscus staat Paul van der Aar RV, u met raad en daad bij.

 

Het Register Belastingadviseurs is met ruim 7.000 leden de grootste beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Als vereniging biedt het Register Belastingadviseurs vaktechnische informatie en ondersteuning in beroepsuitoefening.

 

De NBA helpt accountants hun cruciale rol in de maatschappij te vervullen, nu en in de toekomst. Zij is de publiekrechtelijke organisatie die de belangen van de maatschappij en het beroep dient als de vertegenwoordiger van het gehele accountantsberoep in Nederland. De NBA vormt zo de brug tussen de beroepsbeoefenaren en de maatschappij.