Specialist

Jeroen Vijn

Accountant-directeur

Indien u gebruik wil maken van de VanOoijen Digitale Services kunt u dit aangeven bij uw accountant of adviseur.

Vanaf het boekjaar 2016 is het digitaal deponeren in SBR verplicht voor kleine rechtspersonen en is op papier aanleveren niet meer mogelijk. Voor het digitaal deponeren kunt u gebruik maken van onze internet portal VanOoijen Digitale Services. De Digitale Service kan daarnaast ook worden gebruikt voor het eenvoudig indienen van uw belastingaangiften en het veilig uitwisselen van gegevens.

Indien u gebruik wilt maken van onze Digitale Service neemt u dan contact op met uw contactpersoon of ons secretariaat. VanOoijen Digitale Services biedt u onder meer de volgende mogelijkheden

  • Het online goedkeuren van uw aangiftes;
  • Realtime inzicht in de voortgang van uw aangiftes;
  • Het online verzenden van uw aangiftes naar de fiscus;
  • Het online deponeren van publicatiestukken bij de Kamer van Koophandel;
  • Het online indienen van kredietrapportages;
  • Het online met ons op een veilige en snelle manier uitwisselen van bestanden.

De door ons verzorgde aangifte wordt in de portal geplaatst waarna u deze elektronisch via het internet kunt autoriseren. Na uw goedkeuring gaat de aangifte direct naar de Belastingdienst.

Inloggen bij VanOoijen Digitale Services kan hier!
Indien al gebruik maakt van onze Digitale Service willen wij u erop wijzen dat vanaf 2017 de vormgeving van ons digitale portal ingrijpend is gewijzigd waarmee de gebruikersvriendelijkheid enorm is toegenomen. Daarbij is het mogelijk gemaakt om naast het digitale certificaat ook te kunnen inloggen met SMS authenticatie, OTP authenticatie of E-herkenning. Deze methoden zijn gemakkelijker in gebruik en geven het voordeel dat u niet langer gebonden bent aan de computer waarop het certificaat is geïnstalleerd.  
 
Wij horen het graag als u ook van deze nieuwe inlogmethode gebruik wilt maken. Voor de gewijzigde vormgeving van onze digitale portal verwijzen wij graag naar de klanthandleiding.

 

Vanaf 16 november 2020 is het mogelijk om direct vanuit de Digitale Services uw aangiften omzetbelasting  te betalen middels een iDEAL koppeling met de Belastingdienst.


Unit4 DataCollector                                                                                                                                      .
UNIT4 DataCollector is een zeer gebruikersvriendelijk programma om in korte tijd financiële gegevens te exporteren vanuit diverse financiële pakketten die uitgebreider zijn dan de standaard auditfile van het boekhoud / ERP software pakket. Deze gegevens kunnen vervolgens door ons worden ingelezen in UNIT4 AccountAnalyser, een toepassing waarmee financiële analyses mogelijk zijn van uw administratie.

Om gebruik te maken van de Unit4 DataCollector heeft u een programma nodig. U kunt hier klikken om het programma te downloaden. De handleiding van Unit4 DataCollector vindt u hier.