Joost (J.M.) Göbel MSc

Functie: Fiscalist (NOB-lid)
Opleiding: Fiscale Economie (UvA)
E-mailadres: J.gobel@ooijen.nl

Mijn ervaring

Tijdens mijn opleiding, fiscale economie aan de Universiteit van Amsterdam, heb ik gewerkt bij de Belastingdienst op de afdelingen inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting. De werkervaring bij de Belastingdienst is van grote betekenis geweest voor mijn fiscale inzicht en kennis over de belastingwetgeving. Naast mijn fiscale studie ben ik ook gaan ondernemen, zowel binnen als buiten Nederland en ben ik altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden, met als uitgangspunt: problemen bestaan er om opgelost te worden.

 

In 2018 ben ik vervolgens gestart bij VanOoijen belastingadviseurs in Haarlem en heb ik de post-master beroepsopleiding afgerond bij de Nederlandse orde van Belastingadviseurs (NOB). Door mijn werk ervaringen ligt mijn specialiteit bij IB ondernemingen, internationaal belastingrecht en de fiscale eigenwoningwetgeving. Ik ben altijd bereikbaar wanneer een klant ons nodig heeft, dat kan ook s’ avonds of in het weekend. VanOoijen geeft mij de vrijheid om mij zelf verder te ontplooien in fiscaliteit en technologie. Zo heb ik onze website gebouwd en kan ik mijn kennis van E-commerce verder ontwikkelen.

 

Door de omvang en de optimale onderlinge samenwerking in ons kantoor zijn de lijnen kort en krijgen klanten de persoonlijke begeleiding die ze mogen verwachten. Vooral dit persoonlijk contact maakt het werk interessant en afwisselend. Ik geef mijn klanten fiscaaladvies over alle fiscale aspecten waar ze mee te maken kunnen krijgen: van inkomstenbelasting tot vennootschapsbelasting en van loonbelasting tot erfbelasting. Mijn motto is dan ook: kwaliteit is geen toeval, maar een resultaat van samenwerking en deskundigheid.