Financieel Plan

Wilt u een vermogen opbouwen waarmee u een comfortabel leven kunt leiden, reizen of uw kinderen zorgeloos kunt laten studeren? Wij helpen u graag om deze belangrijke doelen te bereiken. Dit begint bij inzicht in uw financiële mogelijkheden, wensen en risico's, gevolgd door een professioneel plan om uw doelen te bereiken en risico's zoveel mogelijk te beperken. Kortom, het Financieel Plan.

 

Het Financieel Plan traject

  1. Inventarisatie: U krijgt van ons een lijst van de te verzamelen gegevens. Nadat u de gegevens heeft verzameld, maken we een afspraak op ons kantoor. Tijdens deze afspraak bepalen we gezamenlijk uw financieel profiel en bespreken we onder meer uw financiële doelen, wensen en mogelijkheden.
  2. Rekenfase: wij gaan aan de slag met het Financieel Plan spreadsheet en rekenen daarin een aantal verschillende scenario’s door. U ontvangt binnen twee weken uw Financieel Plan in concept
  3. Gezamenlijke inventarisatie en afstemming: We nemen het spreadsheet  gezamenlijk door op ons kantoor, passen deze indien nodig meteen aan en kiezen samen voor een vermogensopbouw scenario om uw financiële doelen te bereiken.
  4. Eindproduct: Op basis van de gezamenlijke afspraak werken wij 1 scenario schriftelijk voor u uit in een rapport. Daarnaast stellen we een handige A-4 checklist voor u op om dit plan daadwerkelijk in werking te zetten. Uiteraard ontvangt u ook de geüpdatete versie van het spreadsheet.

 

Wat het Financieel Plan u oplevert

  • Inzicht in het inkomen en vermogen dat u nodig heeft om uw wensen te vervullen en toekomstige uitgaven op te vangen; denk aan uw kinderen laten studeren, eerder stoppen met werken of reizen.
  • Inzicht in waar u financiële risico’s loopt; denk aan werkloosheid, scherpe daling van het inkomen nadat u stopt met werken of schulden die u niet (tijdig) afgelost krijgt.
  • Een professioneel plan om het gewenste vermogen zo snel en zo efficiënt mogelijk op te bouwen, terwijl uw financiële risico’s tegelijkertijd worden geminimaliseerd
  • Regie over uw financiële toekomst; met het Financieel Plan zit u achter het stuur van uw financiële toekomst, in plaats van dat de toekomst u ‘overkomt’.

 

Neem nu contact met uw VanOoijen adviseur op om een afspraak in te plannen voor uw persoonlijk Financieel Plan.

Voor een adviesgesprek geldt een basistarief van € 250 (exclusief BTW). Voor uitgebreider advies geldt een uurtarief van € 110  tot € 235 (exclusief BTW).