Digitale services English

Uw ondernemingsstructuur, belastingzaken, financiën en administratie tiptop in orde

Zakelijke en zorgrofessionals hebben heel wat te regelen op financieel, fiscaal en administratief gebied. Financiële administratie is niet alleen een wettelijke verplichting, maar levert ook essentiële informatie op om uw onderneming in de juiste richting te kunnen sturen. De keuze van ondernemingsstructuur is van groot belang, zowel qua risico als qua fiscaliteit. Verschillende ondernemingsvormen brengen verschillende fiscale voor- en nadelen met zich mee. Financiële en fiscale zaken zijn niet uw vak, maar zijn voor u als ondernemende professional wel van groot belang.

Zakelijke en zorgprofessionals kiezen voor VanOoijen

VanOoijen heeft ervaren accountants en belastingadviseurs in dienst die professionals in de zorg en zakelijke dienstverlening helpen met het opzetten van een passende ondernemingsstructuur, financiële strategie, administratie, het doen van belastingaangiften en het opmaken van de jaarstukken. Wij leveren hierbij geen standaard product, maar komen met een oplossing die het beste bij u past.

Tip: lees ons whitepaper 'Succesvol toetreden tot een advocatenkantoor' - een fiscale en financiële handleiding voor de startende advocatenpartner. 

  • Een groot portefeuille zakelijke professionals in de zorg en dienstverlening, veel praktijkervaring en relevante klantenkennis
  • Snel schakelen, korte lijnen
  • Volledige ontzorging - wij pakken zoveel mogelijk van u over, zodat u zich op uw vak kunt focussen
  • Proactief fiscaal en financieel advies, als er iets in de wetgeving verandert (wat zeer regelmatig voorkomt), dan informeren onze fiscale specialisten u hierover en adviseren over hoe daarop in te spelen
  •  Altijd een online up-to-date inzicht in uw financiële positie: hiermee hebt u een belangrijke kennisvoorsprong bij het maken van essentiële bedrijfsbeslissingen, zoals het vaststellen van uw uurtarieven, dienstenprijzen en investeringen.